AcasăMONDENDaniel Onoriu, gest extrem în arestul poliției! Agenții au intervenit în ultima...

Daniel Onoriu, gest extrem în arestul poliției! Agenții au intervenit în ultima clipă

daniel onoriuDaniel Onoriu, gest extrem în arestul poliției! Agenții au intervenit în ultima clipă

Vești șocante despre Daniel Onoriu! Fostul pilot de raliuri a încercat să se spânzure în arestul poliției, potrivit Cancan.

Onoriu, în vârstă de 44 de ani, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție pe care și l-a procurat Isabela, femeia de care divorțează.

Daniel Onoriu a încercat să se spânzure

Potrivit Cancan, acesta ar fi transmis familiei că se va sinucide. Motivul este dat de divorțul de Isabela, femeia alături de care a fost timp de șase ani. Pilotul își dorește cu disperare să se împace cu aceasta și de aceea a încălcat ordinul de protecție.

În seara de 21 noiembrie, Daniel Onoriu ar fi încercat să se spânzure, iar reprezentanții Poliției Capitalei au solicitat ajutorul personalului specializat de la Spitalul „Alexandru Obregia” în vederea obținerii unui tratament pentru tulburările fostului pilot.

De cealaltă parte, Daniel Onoriu le-ar fi transmis celor din familie că ar fi fost agresat în arest.

Daniel Onoriu se află în arest preventiv pentru 30 de zile

Poliția Capitalei a transmis un comunicat în legătură cu situația lui Daniel Onoriu.

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul de presă.

author avatar
Andreea Vlad
527 afisari

1 COMENTARIU

  1. N-a fost sa fie
    Cat pe ce sa avem un gitan mai putin ,dar actul sau eatral seanana mai mult cu ,,sinuciderea ” lui Bombonel

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger