AcasăMONDENDani Mocanu dezvăluie cum a făcut 600.000 de dolari pe TikTok!/„Așa mi-a...

Dani Mocanu dezvăluie cum a făcut 600.000 de dolari pe TikTok!/„Așa mi-a spus doamna de la ANAF”

dani mocanu

Un interpret de manele al cărui nume este cunoscut în rândul celor care ascultă acest gen de muzică a făcut, recent, o mărturisire surprinzătoare.

Manelistul Dani Mocanu a dezvăluit suma uriașă pe care a obținut-o din TikTok, în timpul în care era arestat la domiciliu. Suma e cu adevărat surprinzătoare, pentru cei mai mulți, dat fiind faptul că e vorba, până la urmă, de o adevărată avere. Și de o sumă cu multe zero-uri, în dolari. Conform spuselui acestuia, ar fi reușit să facă în jur de 600.000 de dolari.

Din live-urile de pe TikTok. E drept că nu într-o zi sau două, ci în câteva luni. Aproximativ 9 luni, din câte a dezvăluit acesta.

Doar că manelistul a ajuns în vizorul ANAF-ulului. Autoritatea a intrat, așadar, „pe fir”. „M-a luat, oameni buni. Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine” – își avertizează fanii cunoscutul interpret de manele.

„Așa mi-a spus doamna de la ANAF”

„În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3.000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni.

Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine. Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare. S-au făcut bani.

Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non-stop. Intram de regulă după ora 23:00”, a mărturisit Dani Mocanu, în cadrul unui podcast, citat de antena3.ro.

 

 

author avatar
Andrei Coman