AcasăMONDENDana Budeanu, "spărgătoarea" de nunţi. Le-a făcut cu ou şi cu oţet...

Dana Budeanu, „spărgătoarea” de nunţi. Le-a făcut cu ou şi cu oţet pe miresele care se lasă „furate”

Dana Budeanu taxează şi nunţile. Nu la bani, ci la bun-gust. Cel puţin, aşa pretinde ea. Creatoarea de stil pare oripilată de un obicei străvechi de la nunţi, şi anume „furatul” miresei.

Nunțile românilor sunt adevărate petreceri la care majoritatea oamenilor aleg cu drag să participe. Pline de tradiții care mai de care mai frumoase, muzică de toate felurile și distracție până-n zori, nunțile sunt evenimentul cel mai important din viața îndrăgostiților.

Mirese „răpite” pentru o sticlă de wiskey?

Dana Budeanu și-a exprimat tranșant părerea despre obiceiul furatului miresei.

Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani.

Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci?

Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia asta..cu dezlegații ăia..Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu.

A desfiinţat şi salutul cu sărut

Ea are o părere foarte proastă și despre bărbații care se pupă pe obraz.

Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă?

Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin.

Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile?

Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât”, a mai spus Dana Budeanu.

author avatar
Andrei Ștefan