AcasăMONDENDan Negru RENUNTA la JURATII Next Star! Cine ii inlocuieste!

Dan Negru RENUNTA la JURATII Next Star! Cine ii inlocuieste!

Dupa ce au jurizat, in decursul a noua editii, pe unii dintre cei mai talentati copii din Romania, cei cinci jurati ai show-ului Next Star au fost pusi pe liber timp de o seara. Astfel, Dan Negru a hotarat ca Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R sa ocupe un loc in public, lasandu-i pe telespectatori sa decida care este cel mai simpatic concurent, in finala de popularitate a show-ului.

Joi seara, zece dintre cei mai indragiti concurenti, desemnati de telespectatori prin vot pe a1.ro, se vor lupta pentru Premiul de Popularite. Totodata, juratii din fata micilor ecrane care isi vor alege preferatul, maine seara, prin sms, pot castiga o tableta.

Preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati si simpatici copii din Romania si, pentru ca selectarea castigatorilor a fost mai mult decat dificila, Dan Negru a decis sa ofere un premiu suplimentar. Astfel, in finala de popularitate au ajuns preferatii publicului, desemnati prin vot pe pagina emisiunii, acelasi public care, joi seara, va decide cine pleaca acasa cu Premiul de Popularitate.

author avatar
Alina Costache