AcasăMONDENDan Negru i-a aplicat lovitura de graţie Anei Morodan: "Moralitatea e ca...

Dan Negru i-a aplicat lovitura de graţie Anei Morodan: „Moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”

Dan Negru a comentat şi el scandalul în care a fost implicată influencerița Ana Morodan, care a fost prinsă de polițiști la volan sub influența alcoolului și a drogurilor.

Prezentatorul de la Kanal D pune la zid gestul făcut de Contesa Digitală, care ar trebui să fie un model pentru tânăra generație.

Negru o vrea dată afară din TV

Dan Negru judecă și gestul televiziunii de la care aceasta provine, pentru că nu a luat măsuri dure, cum se întâmplă la nivel internațional.

Vedeta unei tv a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante in povestea mea.

Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul.

Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu ! Cu ceva ani un urmă, in România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile.

Ai nostri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă.

‘Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”‘. Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul in care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei.

Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool !

Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”

Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede„, a scris Dan Negru pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan