AcasăMONDENDan Captos, ATAC DUR la adresa iubitei lui Dani Otil: “M-am saturat...

Dan Captos, ATAC DUR la adresa iubitei lui Dani Otil: “M-am saturat de Raduleasca!”

Atac neasteptat din partea lui Dan Capatos la adresa iubitei lui Dani Otil. Realizatorul TV a marturisit, in direct, ca il enerveaza Mihaela Radulescu, dupa ce a citit o serie de articole in care diva se lauda cu lucrurile pe care le poarta, si pe care cheltuieste sume imense.

Cel mai nou articol care l-a scos din minti pe omul de televiziune Dan Capatos a fost un material publicat de spynews.ro, in care se face referire la valoarea unor cizme pe care Mihaela Radulescu le-a purtat la un eveniment monden. Gazda emisiunii “Un show Pacatos” a reactionat neasteptat de dur, dupa ce a citit titlul articolului.

“M-am saturat de Raduleasca. Peste tot apare cat costa ce are. A uitat din ce tara a plecat, din saracie?”, a rabufnit Dan Capatos, iritat de faptul ca s-a speculat ca acele cizme ar fi costat cat o masina la mana a doua.

Potrivit materialului citat, diva de la Monaco a facut furori la eveniment nu doar cu vestimentatia extrem de sexy, ci si cu cizmele de firma, pentru care a platit 2.500 de euro, un model admirat de toate vedetele autohtone.

“Sunt Chanel si sunt luate de la Monaco. Sa stii ca suntem doua in tara asta, care avem aceste cizme. Dupa ce le-a vazut la mine, Loredana m-a rugat frumos sa ii cumpar si ei. Si cu lupte, crede-ma, pentru ca mi-e foarte draga Loredana si asa de rar m-a rugat ceva, incat ai cuvantul meu de onoare ca nu exagerez: cu lupte m-am dus si le-am luat, pentru ca erau pe waiting (asteptare). Toata lumea le voia pe acestea, au fost cele mai frumoase din colectie. M-am dus si m-am rugat de oamenii aceia de cred ca au crezut ca sunt nebuna. Si pana la urma le-am luat si am facut-o fericita si pe Loredana”, a declarat Mihaela Radulescu pentru spynews.ro

author avatar
Alina Costache