AcasăMONDENDan Capatos o face praf pe Bianca: “M-am hotarat sa devin prost”

Dan Capatos o face praf pe Bianca: “M-am hotarat sa devin prost”

Intre Bianca si Dan Capatos a disparut orice urma de iubire, respect sau prietenie, asta dupa ce sotia lui Victor Slav a decis sa sara la gatul celui datorita caruia este astazi cunoscuta in lumea showbiz-ului.

Capatos a lansat o intrebare, mai mult retoric, in editia de joi a emisiunii “Un Show Pacatos”, legat de motivele pentru care roscata se ascunde de presa: “De ce se ascunde Bianca? De ce oare nu vorbeste pur si simplu despre opreatie?”.

Suparata peste masura de curiozitatea presei, Bianca a postat, la randu-i, un mesaj pe contul ei de Facebook. “Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da unui prost!”, a scris ea, ceea ce a fost interpretat ca o replica data prezentatorului TV.

Dan Capatos, insa, a luat foc, in momentul in care a fost intrebat cum comenteaza postarea fostei lui asistente. “In ceea ce o priveste pe Bianca, nu pot spune decat ca Martin Page: «M-am hotarat sa devin prost». Dar nu-l cunoaste Bianca pentru ca nu a fost atacant la Nationala…”, a spus el, citat de spynews.ro.

author avatar
Alina Costache