AcasăMONDENCum şi-a dat viaţa peste cap Toni Grecu din cauza "Profei de...

Cum şi-a dat viaţa peste cap Toni Grecu din cauza „Profei de sex” Laura Andreşan

laura-andresan-toni-grecuCum şi-a dat viaţa peste cap Toni Grecu din cauza "Profei de sex" Laura Andreşan

Toni Grecu a fost invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul Kanal D, și a făcut dezvăluiri savuroase despre viața sa. Umoristul a povestit un episod pe care nu îl va uita niciodată.

A fost nevoit să se mute din apartamentul în care locuia din cauza Laurei Andreșan.

Fosta actriţă XXX l-a exasperat pe Grecu

Toni Grecu a avut de pătimit la viața lui din cauza unor vecini prea zgomotoși! Iar una dintre vecinele care locuia într-un apartament de deasupra celui în care locuiau Toni Grecu și soția lui, Cristina, a fost Laura Andreșan, supranumită și „Profa de sex”.

Mă deranja, că nu mă lasă să dorm. Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă.

Cred că blocul era construit greșit și îmi cer scuze, pentru că am avut la momentul respectiv o discuție mai aprinsă cu persoana în cauza.

Cred că asta e viața, sunt momente în care trebuie să-ți ceri iertare, că găsești adevăratul motiv. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri prin care auzeai tot”, a povestit Toni Grecu pentru sursa amintită.

A mai fost „victima” unui cuplu pasional

Dar lui Toni Grecu nu i s-a întâmplat asta o singură dată în viaţă. A mai pățit-o ulterior, din același motiv! Un alt cuplu exuberant în timpul amorului.

Apoi, am mai pățit-o, la fel, asta e. Eu am un somn iepuresc, dacă sunt zgomote prea mari în jur, nu mă pot odihni”, a precizat artistul.

„Românii știu să facă haz de necaz! E una dintre principalele trăsături de caracter ale acestui neam. Uneori, în loc să pună mâna pe topor și să facă ordine când sunt călcați în picioare de regimuri idioate, fac haz de necaz, nu e bine”, s-a mai destăinuit Toni Grecu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger