AcasăMONDENCum se răzbună Pique pe Shakira după ce artista l-a făcut de...

Cum se răzbună Pique pe Shakira după ce artista l-a făcut de râs cu noua melodie. O nouă înțepătură la adresa fostei iubite

gerard piqueCum se răzbună Pique pe Shakira după ce artista l-a făcut de râs cu noua melodie. O nouă înțepătură la adresa fostei iubite

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, i-a transmis Shakira lui Pique într-o melodie în care îi atacă pe fostul partener și pe noua sa iubită.

Duminică, Pique a răspuns ironic la atac, sosind la un meci la bordul unui autoturism Renauld Twingo.

Pique și-a luat mașina despre care cântă Shakira

Este a doua „înțepătură” a fostului fundaș al Barcelonei la adresa fostei partenere, după ce cântăreața columbiană a lansat joi o melodie în care îi critică deschis pe Pique şi pe actuala sa iubită, Clara Chia.

„Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori”, „O lupoaică așa ca mine nu este pentru un tip ca tine”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Prima replică a lui Gerard Pique a venit vineri după-amiază, într-un live pentru Kings League, evenimentul sportiv pe care fostul fotbalist îl conduce împreună cu creatorul de conținut Ibai Llanos. El s-a afișat cu un ceas Casio la încheietura mâinii drepte și a predat câte unul fiecăruia dintre preşedinţii celorlalte echipe din competiţia sa de fotbal 7 contra 7.

Producătorul japonez este noul sponsor al competiției, a sugerat Gerard. „Casio ne-a oferit ceasuri, deoarece Kings League a ajuns la un acord cu ei. Sunt serios”, a adăugat Pique. „Acest ceas este pe viață!”, a mai spus fostul fundaș.

author avatar
Andreea Vlad