AcasăMONDENCum s-a dezis Otilia Bilionera de Tristan Tate: "De ce sunt inclusă...

Cum s-a dezis Otilia Bilionera de Tristan Tate: „De ce sunt inclusă la vedete care au trecut prin patul lui?”

Cum s-a dezis Otilia Bilionera de Tristan Tate: "De ce sunt inclusă la vedete care au trecut prin patul lui?"

Otilia Bilionera, una dintre vedetele suspectate că ar fi trecut prin patul lui Tristan Tate, a acceptat să vorbească despre acest subiect, acum când bărbatul de 34 de ani a fost arestat împreună cu fratele său, Andrew.

Otilia Brumă, pe numele de scenă Bilionera, a ținut să dezmintă categoric pe rețelele de socializare că ar fi avut o relație amoroasă cu Tristan Tate, asta după ce, în 2018, cântăreața a fost surprinsă în compania proxenetului.

Otilia Bilionera, la cafea cu Tristan Tate

În anul 2018, Otilia Bilionera a fost surprinsă alături de Tristan Tate la o cafenea din București. Cei doi nu erau singuri, ci însoțiți de una dintre prietenele artistei. Totul se petrecea la câteva zile de la despărțirea britanicului de Bianca Drăgușanu, fiind urmărit tot timpul de paparazzi.

Sunt nevinovată, pur și simplu sunt băgată aiurea în c….t. Nu înțeleg de ce sunt inclusă la vedete care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Stați puțin și cecetați. În 2018, am declarat clar că nu există nimic între mine și el!

În 2018, l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere. La petrecerea aceea era și viitorul meu logodnic de atunci. Prietena mea cea mai bună lucra ca reporter la Antena Stars, iar Tristan era cunoscut atunci pentru relația pe care o avea cu Bianca Drăgușanu.

Prietena mea m-a rugat sa ieșim la o cafea cu el poate obține și ea un interviu cu el. Asta a fost tot. Am ieșit la o cafea noi două cu el. A venit și presa. A doua zi, a apărut peste tot la tv!

Am declarat și în interviul acela că suntem doar prieteni și atât! Și la Capatos am fost și am declarat la fel, ulterior. Asta a fost totul! Nu fostnimic altceva între mine și Tristan! Nu este genul meu de bărbat cu care să fiu, eu peste o lună m-am și logodit!”, a povestit Otilia, pe Tik Tok.

author avatar
Andrei Ștefan