AcasăMONDENCum îl ia Dana Budeanu peste picior pe Cristian Tudor Popescu, după...

Cum îl ia Dana Budeanu peste picior pe Cristian Tudor Popescu, după ce Djokovic a câștigat Australian Open

dana budeanu

Sârbul Novak Djokovic a reușit să câștige titlul la marele turneu de Grand Slam de la Australian Open, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Cristian Tudor Popescu a spus că el nu se va uita la meciul lui Novak Djokovic, în semn de protest față de faptul că tatăl lui Djokovic s-a fotografiat cu un steag al Rusiei.

Dana Budeanu a „trimis SMURD-ul” la CTP

Dana Budeanu (43 de ani) a avut o reacție neașteptată după finala de la Australian Open 2023, câștigată de Novak Djokovic, referindu-se la declarațiile făcute de jurnalistul Cristian Tudor Popescu cu o zi înainte.

Imediat după ce Novak Djokovic a câștigat trofeul la Australian Open, Dana Budeanu a scris: ”Trimiteți SMURDU la CETEPEU”, cu referire la ceea ce spusese jurnalistul. Ulterior, Dana Budeanu a mai scris: ”Vladimir asta este pentru tine!”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.689 afisari

17 COMENTARII

    • Asta e o teorie comunista.
      Daca tatal era impotriva sistemului era pedepsita toata familia.
      CTP a ramas in comunism.

  1. Asta e femeie?Poate vrei sa spui anti-sex…nici dracu nu ar vrea sa se incurce cu ea

  2. Croitoreasa n-are clienti si atunci barfeste prin presa. De regula barfele se colporteaza, in si din croitorie, frizerie, pantofarie etc.

    • OK deci individa asta e o shtoarfa ultra-expirata cu kilometrajul dat peste cap imputzita tupeista larga ca o galeata si proasta ca gardul

  3. Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

  4. Sa presupunem ca ajungi pe insula cu Budeanu si Kovesi. Ce repede ar trece timpul. :)))))))

  5. Bravo, tu Budeanco, ce pw-ule in gura le-ai dat la idiotul ala inutil si ramolit de CTP, care e acum numai un batranel senil, dar care mai demult, pe vremea Cizmarului era informator al sekuricilor, asta pentru toti ratatii de tefelei si de cobai multilateral vaxxinati in cap, care habar nu au pe ce lume traiesc 🙂 CTP-ul are nevoie acum urgent de niste perfuzii cu ceva vaxxin in cap magic de la jidanul imputit de Bourla, ca sa ii scoata toata prostia aia infekta din capul lui mare si de neam prost 🙂 Multumim inca o data sarbului Djokovici, a carui atara a zis ca nu se afla in nici un razboi cu rusnacii salbatici, ca si ungurii de altfel, pentru minunatul rahat ce lea- turnat in cap la toti nazistii vaxxinatori, care in curand urmeaza sa li se schimbe mai multe cravate, in mod sigur si eficient 🙂 Si, bai ratatul ala care tot vorbesti singur 10 ore pe net, si tot injura pe acolo, nu uita sa iti iei medicamentele de la Balaceanca, ti le trimit aia impreuna cu bananele, bai mikimausule 🙂

  6. Cine e Budeanu fata de CTP ? Chiar nu contează ce spune asta. Într-o lume normala nu avea ce sa caute in peisajul media .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger