AcasăMONDENCum arată casa în care Prințul Harry a filmat interviul cu jurnalistul...

Cum arată casa în care Prințul Harry a filmat interviul cu jurnalistul Anderson Cooper: proprietatea se închiriază cu 7.000 $ pe noapte și e numită după Winston Churchill

printul harryCum arată casa în care Prințul Harry a filmat interviul cu jurnalistul Anderson Cooper: proprietatea se închiriază cu 7.000 $ pe noapte și e numită după Winston Churchill

Duminică seara, Prințul Harry a dezlănțuit un nou atac asupra familiei regale atunci când s-a întâlnit cu jurnalistul Anderson Cooper de la CBS pentru un interviu special de televiziune, pentru a-și publica noua sa carte, Spare.

În loc să filmeze interviul la conacul din Montecito, în valoare de 14 milioane de dolari, unde locuiește împreună cu Meghan Markle și cei doi copii ai lor, ducele a făcut în schimb un drum de o oră la ferma exclusivistă San Ysidro din California.

Prințul Harry a oferit interviul pentru CBS de pe o proprietate uimitoare

Aici, camerele se închiriază începând de la 2.595 de dolari, potrivit Daily Mail. Însuși premierul Winston Churchill s-a bucurat de o vacanță de câteva luni în această stațiune, în 1912, iar JFK a avut parte mai multe vacanțe la complex împreună cu soția sa Jackie Kennedy.

O privire în interiorul cabanei Churchill – care se închiriază cu 7.000 de dolari pe noapte – arată că luxoasa casă de vacanță a fost amenajată cu interioare rustice șic, inclusiv scaune și mese cu aspect antic, care sunt compensate de candelabrele ornamentate.

Prințul Harry și Anderson și-au filmat interviul în camera de zi spațioasă, în plan deschis, unde un șemineu din cărămidă ocupă centrul camerei.

Cabana luxuriantă, numită după premierul britanic Winston Chiurchill

Ducele de Sussex a fost așezat în fața unei biblioteci înalte din podea până în tavan. Perdele aurii și brodate cu modele florale în vișiniu și verde îmbracă ușile franceze.

În conformitate cu atmosfera rustică a proprietății, există un pat cu baldachin din lemn în camera alăturată, iar pereții au fost căptușiți cu tapet floral. Atât dormitorul, cât și camera de zi au propriile televizoare cu ecran plat. Dar grădinile luxuriante din jurul fermei sunt adevărata atracție.

În timpul interviului, Harry și Anderson și-au propus să se plimbe prin grădini – care au mai multe bănci așezate lângă tufe de flori.

author avatar
Andreea Vlad