AcasăMONDENPerformanţa lui Cătălin Scărlătescu: a slăbit 52 kg. Dieta juratului de la...

Performanţa lui Cătălin Scărlătescu: a slăbit 52 kg. Dieta juratului de la „Chefi fără limite”

catalin-scarlatescuAlimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reuşit performanţa de a slăbi 52 de kilograme. Juratul de la „Chefi fără limite” a ținut o dietă care l-a ajutat să ajungă de la 120 de kilograme la doar 68.

Deși lupta cu kilogramele în plus nu e de loc una ușoară, vedeta de la Antena 1 a reușit să o câștige. Acesta a slăbit peste 50 de kilograme printr-o dietă minune, însă a fost nevoit să renunțe la câteva alimente.

Ce a mâncat Scărlătescu la dietă?

A hotărât că e timpul să se pună pe slăbit, mai ales pentru că sănătatea îi era pusă în pericol din cauza greutății. Din fericire, o dietă-minune l-a ajutat să scape, în timp, de 52 de kilograme, iar rezultatele sunt vizibile.

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool.

E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus Cătălin Scărlătescu potrivit Spynews.

Când începe noul cooking-show de la Antena 1?

Numărătoarea inversă pentru premiera Chefi fără limite a început. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu 3 ediții consecutive: duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30.

Formatul original de adventure- cooking show ce îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

author avatar
Andrei Ștefan
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger