AcasăMONDENCum a reacţionat Paula Seling, după ce divorţul Radu Bucura a devenit...

Cum a reacţionat Paula Seling, după ce divorţul Radu Bucura a devenit public: „După o grămadă de planuri…”

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura după un mariaj de 17 ani. Anunțul divorțului a fost făcut de către apropiații cuplului.

La câteva zile după apariția acestor informații, artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Radu nu mai e nici managerul ei

Radu Bucura n-a mai rămas nici măcar managerul artistei. Bărbatul a susținut că nu își dorește să ofere prea multe detalii despre viața privată, refuzând să confirme divorțul de Paula Seling. La câteva zile după anunțul privind separarea celor doi, artista a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

Dar Paula Seling nu este deloc afectată de zvonurile apărute despre mariajul ei și continuă să se dedice în totalitate carierei sale. Femeia a anunțat pe rețelele de socializare că pe data de 3 noiembrie va avea concertul aniversat de 25 de ani de carieră.

„După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor! Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac’ din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!”, a fost mesajul transmis de Paula Seling.

Radu Bucura păstrează tăcerea

Radu Bucura a confirmat că nu mai este managerul partenerei sale, în timp ce noul manager, Cristian Stan, a confirmat divorțul cuplului fără să-și dea seama.

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie.

Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private„, a declarat Radu pentru click.ro.

author avatar
Andrei Ștefan