AcasăMONDENCum a putut sa spuna "PAS" unei asemenea femei? Diana Dumitrescu, pictorial...

Cum a putut sa spuna „PAS” unei asemenea femei? Diana Dumitrescu, pictorial NUD! (FOTO)

Datorita simplitatii si naturaletii sale, Diana Dumitrescu i-a fost deseori muza sotului ei, care a realizat pictoriale de exceptie cu blondina in rolul de model. Chiar inainte de a-si spune „adio”, Ducu Ion a fotografiat-o in cele mai sexy ipostaze.

Povestea este foarte simpla. Blondina marturiseste ca i-a venit ideea de a poza nud dintr-o joaca – lucru care s-a materializat in fotografii mai mult decat incendiare. Chiar daca a pozat goala, a incercat sa se mentina in limitele decentei si nu a lasat se vada mare lucru – spre dezamagirea barbatilor.

“Totul a pornit dintr-o joaca si au iesit niste poze artistice, in care nu se vede nimic, nici macar o parte din sani. Nu e nimic vulgar in ele. La sedinta foto nud am participat doar noi doi”, a marturisit ea pentru Acasa TV. Si acum ne intrebam – cum de-o fi zis „pas” Ducu Ion unei femei atat de atragatoare?

Se pare ca Diana Dumitrescu si Ducu Ion au avut un motiv bineintemeiat sa se desparta. Fotograful si-a manifestat dorinta de a deveni tata, lucru care in prezent nu intra in planurile de viitor ale vedetei. Si chiar daca aveau sase ani de relatie si patru ani de cand si-au jurat dragoste vesnica in fata altarului, certurile tot mai dese i-au adus in pragul despartirii.

Povestea de iubire dintre Diana si Ducu este deja istorie

Sursa foto: Tabu.ro.

author avatar
Anca Murgoci