AcasăMONDENCum a intrat Chef Joseph Hadad în depresie din cauza lui Bill...

Cum a intrat Chef Joseph Hadad în depresie din cauza lui Bill Clinton: „A pus un lanţ pe uşă”

Chef Joseph Hadad se poate lăuda că, de-a lungul carierei sale, le-a gătit lui Michael Jackson, Mikhail Gorbaciov, François Mitterrand și Bill Clinton.

Hadad a fost foarte impresionat de fostul preşedinte american Bill Clinton, care i-a cerut un fel de mâncare extrem de simplu şi, totodată, foarte sănătos.

Bodyguardul lui Clinton l-a timorat

Unul dintre cei mai celebri bucătari din showbiz a remarcat faptul că Bill Clinton avea o dietă extrem de sănătoasă şi că era foarte atent la asocierile alimentare. Potrivit lui Joseph Hadad, Bill Clinton a vrut să mănânce somon gătit la abur cu salată.

Renumitul chef a rememorat momentul, în urmă cu aproape trei decenii, când a preparat bucatele la Tel Aviv pentru doi importanți oameni ai lumii la acea oră, președintele SUA, Bill Clinton, și premierul israelian Itzak Rabin.

Eram la «King David», iar președintele american a venit cu 120 de persoane, cu bodyguarzi, cu toții. Stătea la camera 622. Am gătit pentru ei.

A venit bodyguardul nostru de la hotel, plus trei de la americani, cu câini. «Unde gătește, cheful? Aveți jumătate de oră să luați toate ingredientele și un ajutor de bucătar, dar nu poate să iasă afară».

A pus un lanț la ușă și a zis că trebuie să miroasă ei tot! Am avut depresie mare, am transpirat tot. Aveam 36 de ani, m-am simțit nebun. Nu am putut să fac nicio mișcare, am rămas blocat!

De la emoții, stăteau lângă mine, miroseau tot. «Te rog, nu pot să mă mișc», le-am zis. Am băut un pahar cu apă, apoi după zece minute mi-am revenit”, a rememorat chef Hadad.

author avatar
Andrei Ștefan
241 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger