AcasăMONDENCum a devenit actriţa Carmen Tănase "mama răniţilor". O spune chiar ea

Cum a devenit actriţa Carmen Tănase „mama răniţilor”. O spune chiar ea

Carmen TanaseCarmen Tănase, despre Covid-19: „O panică absolut continuă. Nu face bine asta!”

Carmen Tănase este printre cele mai bune actrițe, iar asta se poate vedea cu ochiul liber în numeroasele sale roluri.

La cei 61 de ani, a semnat pentru un proiect inedit la care nu se aștepta vreodată. Actrița a fost model, având ocazia să urce pe podium asemenea manechinelor de succes din țara noastră.

Este o profesoare pentru tinerii actori

Mulți dintre tinerii actori români îi mulțumesc zilnic pentru răbdarea pe care au avut-o cu ei și pentru sfaturile pe care le-au primit la filmări de la actriță.

Cred că cu asta m-am născut. Eu sunt cumva «mama răniților» de când m-am născut. De când am început să fiu conștientă, de la 2 ani, habar nu am.

Tot timpul am sărit să rezolv, să ajut. Sunt obișnuită să rezolv lucruri de mică.

Deși am avut o copilărie fericită și îndestulătoare, totuși eu sunt genul care rezolvă și dacă nu rezolv, mă apucă nervii și sparg ușile și până la urmă trebuie să fac ceva să rezolv. Ca atare ăsta îmi e felul”, a mai povestit amuzată Carmen Tănase.

Fără operații estetice, Carmen Tănase este un model al femeilor din România. Cu trăsături unice și incomparabile, actrița a impresionat multe persoane de-a lungul vieții. Imediat după ce au apărut pozele cu ea din tinerețe în mediul online, fanii s-au declarat cu adevărat marcați.

Carmen Tănase joacă şi acum un personaj extrem de bun în serialul ‘Clanul’ de pe Pro TV. Cu toate astea, mulți nu știau cum arăta Carmen Tănase în tinerețe.

author avatar
Andrei Ștefan