AcasăMONDENCu fotografia asta, Mihai Morar si-a emotionat fanii pana la lacrimi!

Cu fotografia asta, Mihai Morar si-a emotionat fanii pana la lacrimi!

Prezentatorul emisiunii ”Rai da` buni” stie sa-si emotioneze fanii si a facut asta nu de putine ori. Vineri seara, o poza postata pe Facebook a reusit sa arate cat de puternica este legatura tata-fiica.

Mihai Morar a luat-o pe una dintre fetitele sale in brate – undeva intr-un loc foarte special, departe de agitatia din Bucuresti. Alaturi de aceasta imagine pentru care cuvintele sunt de prisos, vedeta Antenei 2 a lasat si cateva randuri: “Imbratisarea e cea mai frumoasa dovada de iubire. Tocmai pentru ca este pura si simpla”.

In mai putin de o ora, fanii lui Mihai Morar au apreciat fotografia cu mii de like-uri, iar alte cateva sute de admiratori au postat comentarii pline de admiratie pe pagina de Facebook.

“Imbratisarea sufletelor”, “Ma bucur pentru tine”, “Mai ales cand e de la copilul tau…”, “Frumos… emotionant”, “Sa te imbratiseze copilul tau este o senzatie extraordinara. Te umple de fericire si iti da forta sa duci toate luptele vietii”, “Nu se poate descrie in cuvinte”, i-au transmis prietenii lui Mihai Morar.

author avatar
Anca Murgoci