AcasăMONDENCu ce gest a reusit graviduta Anna Lesko sa-si surprinda o data...

Cu ce gest a reusit graviduta Anna Lesko sa-si surprinda o data in plus fanii!

La cateva zile dupa ce a uimit pe toata lumea, marturisind ca, vreme de sapte luni, a reusit sa tina secret faptul ca e insarcinata, Anna Lesko i-a cucerit, de-a dreptul, pe cei care o admira, aratandu-le ca, desi e prinsa cu multe concerte, reuseste sa-si faca timp si pentru a pregati delicii culinare!

Cantareata pare sa fie o adevarata gospodina, de vreme ce, in timp ce alte gravidute se menajeaza si profita cat pot de mult de timpul liber pentru a se odihni, mai ales cand ajung in luna a saptea de sarcina, ea a ales sa bucatareasca de zor. Si nu orice, ci o inimioara din aluat! Sa fie vorba de un preparat dulce sau sarat, asta doar Anna Lesko stie.

Cert este ca, pana ca inimioara din aluat sa ajunga la cuptor, solista a gasit timp sa faca o poza si o dedicatie adresata admiratorilor, destinatarii, virtual, cel putin, ai acestui deliciu culinar. „Gatesc o inimioara pentru voi”, le-a explicat, amuzata, amicilor ei de pe Facebook, interpreta piesei „Ia-ma”.

Anna Lesko urmeaza sa aduca pe lume, in aproximativ doua luni, primul sau copilas, un baietel. Solista care, in urma cu o saptamana, a implinit 35 de ani si iubitul ei, Adrian, au, de circa trei ani, o relatie extrem de discreta. Dupa cum insasi frumoasa cantareata a marturisit, nici macar familia ei nu a stiut, pana recent ca, e insarcinata si ca, in curand, va deveni mamica. Si asta chiar daca, in toata aceasta perioada, energetica Anna a aparut pe scena purtand tinute mulate si colorate si a dansat de mama focului in concerte!

Sursa foto: Facebook