AcasăMONDENCu ce a înlocuit Irina Loghin carnea. De unde îşi ia proteinele...

Cu ce a înlocuit Irina Loghin carnea. De unde îşi ia proteinele necesare organismului artista de 85 de ani

Irina Loghin a ajuns la 85 de ani, dar pentru ea vârsta reprezintă doar un număr într-un buletin. „Stă” bine cu sănătate, iar secretul pare a fi alimentaţia.

Artista a oferit şi câteva sfaturi de nutriţie.

Irina Loghin a renunţat la carne

Irina Loghin, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România, a povestit cum ține ea postul Paștelui. Cântăreața a dezvăluit că nu consumă carne de mai bine 50 de ani.

Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște piftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața.

Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a spus cântăreaţa de muzică populară.

A înlocuit carnea cu seminţele

Irina Loghin a mărturisit că-şi ia proteinele necesare organismului din seminţe.

”Eu nu mai consum carne de mai bine de 50 de ani, oricum nu mi-a plăcut niciodată, nici în copilărie. Dar, îmi iau proteinele necesare organismului din semințe, pe care le cumpăr din Piața Obor, acolo găsești o varietate.

Îmi completez proteina din soia, din migdale, din tot felul de semințe, mai ales de dovleac și de floarea-soarelui, sunt bune și pentru perioada de post, când nu se mănâncă deloc carne.

Le spăl, le pun la uscat, le mănânc așa sau le gătesc în diverse rețete„, a adăugat artista.

author avatar
Andrei Ștefan