AcasăMONDENCristi Minculescu, SCANDAL in timpul unui show: "Sa-mi bag p**a, asta chiar...

Cristi Minculescu, SCANDAL in timpul unui show: „Sa-mi bag p**a, asta chiar e bou!”

Invitat sa cante intr-un club din Constanta, in week-end, alaturi de Guess Who, Cristi Minculescu s-a enervat la culme cand a vazut ca nu se poate intelege sub nicio forma cu DJ-ul, motiv pentru care nici nu a mai stat sa dea autografe fanilor.

Nu doar Cristi Minculescu ci si Guess Who au plecat imediat din club dupa finalul show-ului, dezamagindu-si fanii care asteptau sa faca poze cu ei sau macar sa obtina autografe de la ei.

Cristi Minculescu a fost un pachet de nervi tot timpul spectacolului din cauza neintelegerilor cu Dj-ul din club, noteaza atitudineaonline.ro. Se pare ca fostul solist al formatiei Iris l-a injurat tot timpul concertului pe DJ-ul care nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor lui.

„Sa-mi bag p**a, asta chiar e bou. Nu ridica volumul, nu aud nimic”, le-ar fi spus Minculescu, celor din jur, in nenumarate randuri, potrivit sursei citate.

Insa nu doar rockerul a trecut prin situatii penibile, ci si Guess Who, care a fost stropit cu bere de un fan „afumat”. „Si-asa imi era clad, am facut o baie cu bere”, ar fi spus artistul.

Foto: expresspress.ro

author avatar
Alina Costache