AcasăMONDENCristi Minculescu s-ar reuni cu trupa IRIS, dar cu o conditie!

Cristi Minculescu s-ar reuni cu trupa IRIS, dar cu o conditie!

La un an de cand s-a despartit de “Iris”, Cristi Minculescu nu exclude varianta de a se reuni cu fostii lui colegi, insa nu oricum si oricand, ci, spune el, numai la evenimente cu adevarat importante.

Fostul solist al formatiei rock “Iris” a declarat ca atunci cand trupa va implini 40 de ani va fi de datoria lui sa urce pe scena alaturi de membrii trupei.

“Sa dea Dumnezeu ca ei sa ajunga la aniversare, la  40 de ani, si atunci e o datorie morala sa ma duc. Totusi eu am facut cu ei niste lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni in cinci spectacole aniversare si astea nu se uita. Poate exista o reuniune, dar numai in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care sa insemne ceva emotional, mai ales pentru public”, a spus Cristi Minculescu la Rock FM.

In urma cu un an, Minculescu a anuntat ca paraseste formatia pentru a se stabili in Germania, veste care i-a uimit atat pe fanii Iris cat si pe colegii lui de trupa. Solistul a demarat un nou proiect muzical, o trupa rock tot cu nume de floare – „Lotus.

author avatar
Alina Costache