AcasăMONDENCristi Borcea și-a „tras” piscină infinity la Olimp! Cât costă să te...

Cristi Borcea și-a „tras” piscină infinity la Olimp! Cât costă să te bălăcești în bazinul de lux al afaceristului

cristi borceaCristi Borcea și-a „tras” piscină infinity la Olimp! Cât costă să te bălăcești în bazinul de lux al afaceristului / foto: facebook.com/www.pambeach.ro

Cristi Borcea a inaugurat la hotelul său din Olimp o piscină infinity, care, spune afaceristul, rivalizează cu cele din Turcia sau Grecia!

Piscina de lux de la hotelul lui Borcea din Olimp este noua atracție de pe Litoralul românesc în vara aceasta!

Piscina infinity, noua atracție a litoralului românesc

Turiștii trebuie însă să scoată din buzunar o sumă frumușică pentru a se putea bucura de apa cristalină care pare că se revarsă în mare, dar și de peisajul de vis. De facilitățile piscinei infinity se pot bucura și turiștii din afara hotelului, nu doar cei cazați în complex. Cu toate că prețurile sunt piperate, afaceristul nu duce lipsă de clienți.

Pentru o noapte la hotelul lui Cristi Borcea, doritorii trebuie să scoată din buzunare nici mai mult nici mai puțin de 450 ron pe noapte!

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj.”, a anunțat încântată Mihaela, fosta soție a lui Borcea, care se ocupă de mai multe dintre afacerile fostului soț, inclusiv de hotelul de la malul mării.

Hotelul lui Borcea a trecut printr-o transformare radicală

Mihaela Borcea s-a ocupat personal de reabilitarea hotelului, care a fost trecut în acest pe numele ei, potrivit Click!

Hotelul de pe malul mării dispune de piscină imensă dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Unitatea de cazare din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

author avatar
Andreea Vlad
2.354 afisari

7 COMENTARII

  1. Lui Cristi Borcea si „celorlalți” !

    Mai dați ( și voi ) câte o bucată de pâine copiilor orfani ai României !
    Faceți milă pentru DOMNUL !… si bătrânilor care caută mâncare în gunoaie….

  2. Cat de prost poti fi sa-i umfli curul lui Butelie cand ai la dispozitie marea absolut gratuit.Da’ ce ,te pui cu fitosi ca Catalin Botezatu si alti ciumeti plini de bani dubiosi care musai trebuie sa nu scape ocazia sa se mai cace pe ei si la malul marii.

  3. Pai, e hotelul lui Borcea sau al Mihaelei?
    Sa intelegem ca toate cheltuielile de judecata sunt cat un bacsis la ospatar?

  4. A lasat Dinamo pentru o pitipoanca banala, pitipoance gasesti peste tot cluburi ca Dinamo ba ca daca era nu retrograda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger