AcasăMONDENCristi Borcea, pe scenă la concertul lui Al Bano de la Sala...

Cristi Borcea, pe scenă la concertul lui Al Bano de la Sala Palatului. Ce i-a transmis artistul italian

cristi borceaCristi Borcea, pe scenă la concertul lui Al Bano de la Sala Palatului. Ce i-a transmis artistul italian

Al Bano și Romina Power au oferit un spectacol de-a dreptul senzațional pe scena de la Sala Palatului din București. Surpriza serii a fost, însă, apariția lui Cristi Borcea, după ce a fost invitat pe scenă de către artistul de origine italiană.

Omul de afaceri adoră muzica pe care interpretul italian în vârstă de 79 de ani o produce. Pentru a-și arăta respectul pentru bunul său prieten român, Al Bano l-a invitat alături de el pe scenă, în aplauzele tuturor celor prezenți.

Borcea l-a petrecut cu fast pe Al Bano

Se putea observa, cu ușurință, faptul că Al Bano se simțea în largul său alături de Cristi Borcea și era pus pe șotii, făcând o comparație între înălțimea sa și a lui Borcea „uno alto, uno brasso” (tr. „unul înalt, altul scund”), „una faccia, una razza” (tr. „unul cu un chip, altul altă rasă”).

„Unde este Adrian? Ori de câte ori juca Italia cu Dinamo îmi era frică, dar de la partidele de fotbal se nasc prieteniile. În seara aceasta lipsește Marius, un președinte de top (…) Cristi Borcea este un mare șef latin”, a declarat Al Bano în timp ce se afla pe scenă alături de fostul acționar de la Dinamo.

Cei doi se cunosc de multă vreme, iar în momentul în care a ajuns în România, Al Bano a făcut tot posibilul pentru a se întâlni cu omul de afaceri Cristi Borcea. Înainte cu o seară de concert, aceștia s-au bucurat împreună de băuturile alese ale localului „Doi Cocoși” din Capitală, unde Borcea a organizat un chef de cinci stele cu oameni de elită, printre care s-au numărat și Florin Răducioiu, Ioan Becali, Dumitru Dragomir și George Copos, potrivit cancan.ro.

author avatar
Andreea Vlad
704 afisari

6 COMENTARII

  1. N-a mai rămas nimic din Al Bano care îl admiram eu candva, a devenit un oportunist, un pup…..ist care a ajuns să ridice-n slăvi tipi ca Borcea și lista continuă. „Libertà”? Să râd sau să plâng? Melodia e ok, vocea lui de altădată îmi dădea fiori, vă spune unul care a colecționat cu drag toate albumele lui de la începutul carierei și până în prezent. Dar omul Albano, cel de azi…lasă de dorit!

  2. ” omul de afaceri,Cristi Borcea ” zis butelie. Un terchea berchea semianalfabet,pe vremea lui Ceasca sutea si facea trafic de butelii.De unde si porecla,butelie.La noi la romani,furi,faci puscarie,dar esti ” om de afaceri „,nu borfas de rand.Prostii astia din media,pe Cocotat il gratuleaza cu” seful satului,” uitand sa adauge ” statului mafiot,esuat „.Iar borfasilor,daca le spune direct pe nume,crapa pielea pe ei daca nu ii prefateaza si cu ” omul de afaceri .”

  3. Borcea butelie zici ca-i mort si pus in geam ca sa-i ia pensia. Operatii de „intinerire” ii trebuiau bulangiului.

  4. ” … Cristi Borcea este un mare șef LATIN ” (?!?!?!) Bā, si noi ce inculti eram, noroc cā ne-a luminat Al Bundy!

  5. Bine cā în penultima pozā ni se indicā cu nume si cu linii care e care, altminteri noi credeam cā e invers.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger