AcasăMONDENCristi Borcea a dat din casă: ce i-a trecut prin minte când...

Cristi Borcea a dat din casă: ce i-a trecut prin minte când a văzut-o prima dată pe Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă, cei doi fiind un exemplu pentru cei care tocmai și-au întemeiat o familie.

Cei doi îndrăgostiți nu ratează nicio ocazie să își facă pe plac unul celuilalt, răsfățându-se reciproc cu cadouri și vacanțe.

Şi-a pus în plan s-o cucerească

Fostul șef de la Dinamo a rememorat că a avut mari emoții când a cunoscut-o pe vedeta TV. Omul de afaceri era căsătorit la acea vreme, dar când a văzut-o pe frumoasa blondă a hotărât instant că trebuie să își unească destinele cu ea.

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o… Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Era peste tot, la TV, la SuperBowl…

Am spus: Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea». Eram căsătorit, da… (n. r. când a cucerit-o pe Valentina Pelinel). Dar asta e ultima căsătorie”, a declarat Cristi Borcea, potrivit Fanatik.

Au împreună trei copii

Cei doi au reușit, împreună, să depășească aceste momente grele și chiar au făcut împreună trei copii, grație permisiilor pe care Cristi Borcea le-a câștigat grație comportamentului exemplar din închisoare.

„Deja Milan este pasionat de fotbal, îl am la Falemi. Milan are 7 ani, e singurul care joacă. Important e să îi placă, și îi place. Pe fetițe încerc să le dau anul acesta la tenis de câmp”, a mai spus fostul preşedinte executiv de la Dinamo.

author avatar
Andrei Ștefan
913 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...