AcasăMONDENCRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania....

CRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania. Cine s-ar fi aşteptat la aşa ceva?

CRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania. Cine s-ar fi aşteptat la aşa ceva?

CRBL s-a răzgândit. Nu vrea să mai trăiască în Spania. Deşi a petrecut 6 ani, cu tot cu familie, în Peninsula Iberică, artistul a decis să revină în România.

Problema este că bărbatul ăşi vânduse toate proprietăţile, iar acum este nevoit să stea, împreună cu soţia şi fetiţa, cu chirie.

Au făcut şedinţă de familie

CRBL vrea să facă muzică din nou, iar soția lui doreşte să deschidă o școală de dans. În ceea ce ține de fiica lor, o să meargă la școală aici, în România.

Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară.

Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat. Am făcut demersurile pentru fiica mea de 12 ani. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este.

Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală„, a declarat CRBL.

Altfel, pentru cele 12 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, la emisiunea „survivor”, CRBL ar fi încasat, de la Pro TV, în jur de 48.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan