AcasăMONDENCRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania....

CRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania. Cine s-ar fi aşteptat la aşa ceva?

CRBL a luat o decizie ULUITOARE după 6 ani petrecuţi în Spania. Cine s-ar fi aşteptat la aşa ceva?

CRBL s-a răzgândit. Nu vrea să mai trăiască în Spania. Deşi a petrecut 6 ani, cu tot cu familie, în Peninsula Iberică, artistul a decis să revină în România.

Problema este că bărbatul ăşi vânduse toate proprietăţile, iar acum este nevoit să stea, împreună cu soţia şi fetiţa, cu chirie.

Au făcut şedinţă de familie

CRBL vrea să facă muzică din nou, iar soția lui doreşte să deschidă o școală de dans. În ceea ce ține de fiica lor, o să meargă la școală aici, în România.

Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară.

Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat. Am făcut demersurile pentru fiica mea de 12 ani. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este.

Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală„, a declarat CRBL.

Altfel, pentru cele 12 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, la emisiunea „survivor”, CRBL ar fi încasat, de la Pro TV, în jur de 48.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.166 afisari

5 COMENTARII

  1. Ai fācut si tu muzicã? Ce muzicā? Apropo, când alegi sā te numesti cerebel – ce nume idiot! – nu poti spune cā te duce prea mult capul. Ce-i drept, te ajutā si fatza.

    • Nimeni în drum , care a băut cerneala , iar ce i- a mai rămas a bagat-o sub piele . Autointitulat hartist , precis că plecase definitiv , scirbit că e prea bun pentru noi . Iar ne va sufoca prin prezența ubicuă .

  2. BA DRAGATULE,BA TATUATULE CU NEGRU-negrul diavolului-DIN CE FACI SPUME
    BA,NATARAULE,BA,LINGE BILDE..CE MEZERIEI AI CU ACTE.GUNOIER,FRAIER,MILOG,PART,SCART.
    CE PORECLA IA.IN MAHALAUA NIUIORCULUI-PORC.CE FACI IN PIATA FERENTARI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger