AcasăMONDENCornelia Catanga a murit atât de săracă, încât Aurel Pădureanu a ajuns...

Cornelia Catanga a murit atât de săracă, încât Aurel Pădureanu a ajuns să dea telefoane ca să adune bani pentru înmormântare

catanga padureanuCornelia Catanga a murit atât de săracă, încât Aurel Pădureanu a ajuns să dea telefoane ca să adune bani pentru înmormântare

Cornelia Catanga a murit vineri pe patul de spital, în urma diagnosticului de Covid. Artista de muzică lăutărească avea vârsta de 63 de ani și fusese internată la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Aurel Pădureanu l-a sunat pe Gigi Becali

Soțul și partenerul acesteia de scenă a făcut un apel disperat. Pentru că pandemia a afectat grav bugetul familiei, Aurel Pădureanu s-a gândit să apeleze la sprijinul lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea pentru a putea să se ocupe creștinește de înmormântarea soției sale.

Relația dintre Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga era una tensionată, ei erau certați de un an de zile, însă deciseseră să nu divorțeze.

Cornelia Catanga o contacta pe jurnalista Mara Bănică de cele mai multe ori și noaptea, deoarece avea insomnii. Ziarista de la Antena 1 a dezvăluit că solista a murit în mizerie, dar și că soțul ei nu o poate înmormânta așa cum se cuvine, din lipsa finanțelor.

Banca i-a luat casa

Din cauza problemelor financiare, banca i-a luat casa, iar solista s-a mutat cu chirie în Bragadiru, rămânând fără surse de venit în plină pandemie.

Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nicio posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro.

Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare”, spunea cântăreața, în urmă cu ceva timp.

„Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului.

E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute„, a povestit Mara Bănică pentru o emisiune de la Antena Stars.

author avatar
Andrei Ștefan