AcasăMONDENCornel Patrichi, despre relatia lui Banica Jr. cu Lavinia: “Oamenii nu isi...

Cornel Patrichi, despre relatia lui Banica Jr. cu Lavinia: “Oamenii nu isi dau viata in vileag la repetitii”

Invitat in platoul unei emisiuni mondene, Cornel Patrichi a comentat despre zvonurile potrivit carora intre Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva s-ar fi infiripat o poveste de dragoste inca de pe vremea cand cantareata a participat la “Dansez pentru tine”, in 2011.

Cornel Patrichi, pe atunci jurat la show-ul de la Pro TV, a fost martor la intalnirea dintre Stefan Banica si Lavinia Parva la concursul „Dansez pentru tine”, din 2011. Fostul jurat, invitat in platoul emisiunii “Wowbiz”, a vorbit despre prestatia de dansatoare a Laviniei Parva, marturisind ca nu l-a impresionat in niciun fel.

“Lavinia a stat foarte putin in concurs, a iesit repede (Lavinia si partenerul ei de dans – Decebal, insa, au ajuns pana in finala, clasandu-se pe locul doi atunci, in sezonul al XI-lea, n.r.), as vrea sa nu vorbim despre dans daca se poate. Nu m-a impresionat deloc cum a dansat.

Daca e adevarata intamplarea din 2011… putem spune ca nu se pot intampla niste lucruri intr-un platou pe care sa le vezi. Oamenii de calitate nu isi dau viata in vileag nici la repetitii, nici la spectacole, e simplu sa te comporti civilizat si sa ii spui domnisoarei ‘ce faci maine dimineata’, dar nu intr-un platou TV”, a spus fostul jurat de la emisiunea „Dansez pentru tine.

author avatar
Alina Costache