AcasăMONDENCornel Palade, CHINUIT la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Cum s-a rugat...

Cornel Palade, CHINUIT la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum s-a rugat de colegi să-l trimită acasă

Cornel Palade urmează să fie eliminat de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Se întâmplă marţi seară. Care a fost motivul pentru care omul de televiziune va pleca din Republica Dominicană?

Curios de la bun început a fost faptul că actorul de 69 de ani și-a rugat colegii să nu îl salveze, pentru că vrea să plece acasă. Lucru care, după cum era de așteptat, s-a întâmplat.

Palade s-a sabotat singur?

În timpul probei, Cornel Palade s-a mișcat foarte bine și a fost la un pas să se salveze. Cristi Mitrea tocmai terminase cursa, pe primul loc, iar Cornel Palade mai avea un singur pas pentru a încheia pe doi și, implicit, pentru a-l trimite pe Giani acasă.

Întrebat dacă a avut vreo înțelegere anterioară cu Giani Kiriță, actorul de 69 de ani a negat – însă nu vehement – susținând că singurul motiv pentru care a făcut „blat” a fost pentru a pleca acasă, din cauza dificultății probelor și a vieții în jungla dominicană.

author avatar
Andrei Ștefan
772 afisari

3 COMENTARII

  1. O emisiune foooarte plictisitoare. Bani aruncați pe fereastră. Nu ai ce vedea/ auzi, personajele sunt anoste. Ne uitam pt Cabral , dar el apare puțin. Sper să fie unicul sezon.

    • Mai bine pui mana pe-o carte, fie pe hârtie fie pe net, sau te-apuci să faci ceva folositor pe lângă casă sau pentru tine, decât să-ți pierzi timpul cu mizeriile pentru handicapați de la proteve, cu sau fara cabral !

  2. Numai celebritati! sunt atat de celebri incat unii nici in Romania nu sunt cunoscuti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger