AcasăMONDENCorina, undercover in vacanta! “Frumoasa in orice ipostaza!”

Corina, undercover in vacanta! “Frumoasa in orice ipostaza!”

Se bucura din plin de sezonul estival si mai ales de timpul petrecut departe de aglomeratia din Bucuresti, dar asta nu inseamna ca si-a uitat admiratorii!

Indragita cantareata a ales sa transmita fanilor salutari intr-un mod mai special. S-a fotografiat si a urcat instantaneul pe pagina sa de socializare. Plina de energie si cu zambetul pana la urechi, s-a uns cu namol aproape in intregime si s-a relaxat la soare. A avut si o companie pe cinste, baietelul urmandu-i exemplul si devenind si el negru ca taciunele.

Fie ca a vrut sa fenteze paparazii, fie ca a facut-o strict pentru sanatate, Corina – toata in namol – i-a amuzat teribil pe fanii de pe Facebook. Unii s-au multumit doar sa o salute, iar altii i-au scris ca-i de-a dreptul simpatica in aceasta ipostaza.

“Ce dragut!”, “Super tare! As vrea si eu”, “Vai ce neagra!”,”Te distrezi fara noi”, “Frumoasa in orice ipostaza”, “Sanatate curata. Si eu fac sedinte cu namol si nu pot sa cred ca face minuni”, “Iti sta bine in negru”, au fost doar o parte din zecile de mesaje care i-au invadat pagina de socialiare.

author avatar
Anca Murgoci