AcasăMONDENCorina, mai SENZUALA ca oricand, in noul clip - "Roata se intoarce"!

Corina, mai SENZUALA ca oricand, in noul clip – „Roata se intoarce”!

Seducatoare, cu o tinuta care ne duce cu gandul la mare si cu un sound ce aminteste de zilele insorite, Corina este convinsa ca vara asta este definita de petrecerile nebune, de libertate si de festivaluri, si asta vrea sa transmita si prin noul ei clip, “Roata se intoarce”.

“Vara asta e hippie! E vara iubirii, a libertatii de expresie, a festivalurilor si a petrecerilor nebune. Asta e sentimentul pe care il transmite noul meu clip, aromat cu un iz de patriotism pentru ca nu-i asa, nu numai vedetele internationale ca Rihanna sau Lana del Rey trebuie sa fie mandre de tara lor si sa isi poarte steagul pe haine, in fotografii sau videoclipuri. Va propun ca vara asta sa fim liberi, fericiti si sa ne jucam pe cat putem cu sentimentele, culorile, muzica..senzualitatea”, spune Corina.

Si pentru ca a demonstrat in nenumarate randuri ca nu se teme de provocari, Corina aduce o noua abordare si in clipul piesei “Roata se intoarce”, lansat marti.

“Stilul verii este sugerat de perioada hippie si de festivalurile la care cu totii ne dorim sa ajungem, de la Coachella la T in the Park sau de ce nu Sziget. Texturile suprapuse, elementele traditionale romaneasti, impletiturile sunt toate elemente care au un singur numitor comun – naturaletea”, mai precizeaza cantareata.

Videoclipul  a fost regizat de Iulian Moga si filmat in trei locatii diferite din Bucuresti si din apropierea Capitalei. Corina pregateste si lansarea noului album, intr-un turneu  care va cuprinde mai multe orase din Romania.

[youtube]Kdx_OpRCA5I[/youtube]

author avatar
Alina Costache