AcasăMONDENCorina isi pune fanii pe jar: "Am ajuns la Urgenta"!

Corina isi pune fanii pe jar: „Am ajuns la Urgenta”!

Fanii Corinei Bud sunt in alerta. Cantareata a anuntat ca are ceva probleme de sanate, motiv pentru care a decis sa faca o pauza, timp in care spera sa rezolve afectiunile.

Din cauza programului incarcat, a aerului conditionat si a concertelor pe care le-a avut de sustinut in tara, o raceala care a inceput sa o sacaie de acum cateva luni a inceput sa se agraveze, aducand cu sine o serie de complicatii.

Astfel, cantareata a fost diagnosticata si cu o sinuzita, ceea ce a dus la o schimbare in programul ei, iar dupa ce a facut o serie de investigatii a decis sa ia o pauza pentru a merge, impreuna cu familia, la salina.

De curand, apropiatii Corinei au trecut printr-o spaima grozava, vedeta ajungand la  Spitalul de Urgenta din Bacau, pentru ca avea febra si se simtea foarte rau – tot din cauza sinuzitei – in drum spre un concert care urma sa aiba loc la Vatra Dornei.

„Am ajuns si la Urgenta, pentru ca mi-a fost foarte rau. Acum iau antibiotice, desi eu nu iau antibiotice niciodata, nu sunt de acord cu asta, dar acum chiar a trebuit. Merg la salina cateva zile si saptamana viitoare sper sa-mi pot relua programul”, a povestit cantareata, citata de libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache