AcasăMONDENCorina, doar intr-un prosop! Filmarea a ajuns pe internet!

Corina, doar intr-un prosop! Filmarea a ajuns pe internet!

Corina se distreaza copios chiar si cand munceste. Cantareata a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet care i-a amuzat pe fanii sai.

Cantareata iese din baie purtand doar un prosop. Si daca multi si-au inchipuit ca isi va da prosopul jos si ca le va face o seara mult mai buna, iata ca nu a fost deloc asa. Cantareata se aseaza la masa si cand incepe sa manance, mai avea putin si scapa furculita din mana dupa ce o dansatoare ascunsa in spatele ei o sperie cumplit. Drept razbunare, Corina o ameninta ca o sa danseze de acum incolo in fata blocului si nu alaturi de ea pe scena!

Bineinteles ca intreg filmuletul e o gluma, semn ca vedeta si dansatorii sai, cu care merge aproape in toata tara, se distreaza foarte tare chiar si cand muncesc. Daca majoritatea fanilor au considerat filmarea ca fiind una deloc amuzanta, altii nu s-au aratat deloc incantati si chiar au inceput sa faca glume pe seama Corinei.  “Ce a fost asta?”, “Nu-mi place”,  “Ok…Umor ardelenesc”,  “Te plictiseai?”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

author avatar
Andra Nesu