AcasăMONDENConnect-R, tatic? ”Lucrul asta a facut mult rau!”

Connect-R, tatic? ”Lucrul asta a facut mult rau!”

Chiar daca parea ca dragostea pe care o simte pentru Diana Georgescu, o PR-ista foarte sexy este fara de sfarsit, iata ca si ei au ingroasat randurile vedetelor care s-au despartit in anul 2013. Dupa o perioada in care a tot suspinat, Connect-R se pare ca iubeste din nou si de aceasta data, pare a fi pentru totdeauna. De cand a cunoscut-o pe Misha, o blonda care este din aceeasi breasla cu el, este in al noulea cer. Cel putin asta se vede din pozele pe care le posteaza artistul pe contul personal de Facebook.

Faptul ca se iubesc, se observa cu ochiul liber, dar atat de repede sa devina parinti? Au existat zvonuri prin presa despre o eventuala sarcina a iubitei sale, lucru pe care Connect-R l-a negat. Mai mult de atat, stirea referitoare la faptul ca artistul va deveni tata, i-a suparat foarte tare pe parintii iubitei sale, a marturisit Connect-R pentru Ziarul Ring.ro. Chiar daca o iubeste pe blondina, nu se gandeste sa devina tata prea curand.

Inainte de a avea o relatie amoroasa cu Misha, Connect-R a avut o relatie de lunga durata cu Diana Dumitrescu. Canataretul a sperat pana in ultima clipa ca se vor impaca.

De fiecare data cand era invitat la vreo emisiune tv, artistul spunea ca povestea lor este de departe de a se sfarsi. Dar uite ca acum a uitat-o definitv pe Diana cu ajutorul blondinei Misha.

Citeste si:

Si vara asta o sa aiba cine sa-l tina treaz! EA este noua iubita a lui Connect-R! (FOTO)

Connect-R va deveni tata

 

author avatar
Anca Murgoci