AcasăMONDENConnect-R si-a gasit nasi de cununie: “Vor fi Pepe si sotia lui!”

Connect-R si-a gasit nasi de cununie: “Vor fi Pepe si sotia lui!”

Connect-R a decis ca, odata cu venirea pe lume a primului sau copil, sa isi intemeieze o adevarata familie alaturi de Misha, pe care o va lua de sotie, iar nas de cununie ii va fi chiar colegul lui, Pepe.

Cantaretul se simte foarte apropiat de Pepe si, mai mult decat atat, ii cere sfaturi de cum se creste un copil. Connect-R a dezvaluit, marti, la “Rai da’ Buni”  ca Pepe va fi nasul lui de cununie.

“Nasii copilului vor fi sora Mishei impreuna cu sotul ei, iar nasii de cununie vor fi Emil Burloi si Pepe impreuna cu sotia. Imi era rusine sa-i propun, dar am descoperit ca si Pepe se gandea la lucrul asta. Ma documentez acum, citesc carti despre cum se cresc copii. In pauzele de la filmarile ‘Next Star’ il intrebam pe Pepe despre copii, ii ceream sfaturi. Intr-o zi, la ora opt dimineata, Misha m-a trezit ca avea pofta de shaorma. Am stat o ora sa deschida, le-am explicat ca e pentru sotie si mi-au facut mai repede. Apoi a vazut un tort la ‘Acces Direct’ si m-a sunat ca vrea o felie din tortul ala. Da, are foarte multe pofte”, a declarat Connect-R la Antena 2.

“Am discutat in urma cu o saptamana despre asta, el are un program mai incarcat decat al meu. Sper sa stam toti patru la o masa, sa se cunoasca sotiile noastre. Chiar simteam amandoi lucrul asta, exista o chimie intre noi”, a spus si Pepe.

author avatar
Alina Costache