AcasăMONDENConnect-R s-a izolat de cand a devenit tatic! "Si-a inchis telefonul, nu...

Connect-R s-a izolat de cand a devenit tatic! „Si-a inchis telefonul, nu il intereseaza nimic altceva „

Connect-R  si Misha sunt foarte fericiti ca au devenit parintii micutei Maya, si stau numai langa minunea lor.

Asa se face ca artistul si-a inchis telefonul si nu vrea sa fie deranjat in timp ce petrece cele mai fericite momente din viata sa alaturi de Maya si Misha.

„Este fericire mare in familia lui Connect-R. Misha a nascut, sambata, o fetita perfect sanatoasa, ceea ce este cel mai important. El a stat aproape tot timpul langa ea si radiaza de fericire. E credincios si se roaga sa le fie bine si in continuare. Maine sau poimaine cred ca vor merge acasa, se simt bine amandoua. Mama Mishei a venit de la Galati si a fost tot timpul langa fiica sa in ultimele zile si tot ea se va ocupa de cea mica in urmatoarea perioada.

Bineinteles ca si mama lui ii va ajuta din cand in cand. Camera este pregatita de cateva saptamani bune. Abia asteapta sa ajunga acasa cu fetita. Connect-R si-a inchis telefonul, Misha, la fel, nu vor inca sa dea declaratii sau sa fie deranjati. Nu ii intereseaza nimic altceva decat sa se bucure de noua minune din viata lor”, a povestit un apropiat al celor doi pentru Ziarul Ring.

Foto: Facebook

author avatar
Andra Nesu