AcasăMONDENConnect-R, in vacanta cu frumoasa lui sotie! “Doi oameni fericiti!”

Connect-R, in vacanta cu frumoasa lui sotie! “Doi oameni fericiti!”

S-au cunoscut de aproape jumatate de an, iar lucrurile intre ei au decurs foarte repede. S-au placut, si-au jurat iubire vesnica, iar acum asteapta o fetita.

Cantaretul in varsta de 31 de ani are toate motivele sa fie fericit. Misha, frumoasa lui sotie, il iubeste enorm si, cand sunt impreuna, sunt cei mai fericiti. Dovada sta si o fotografie postata cu putine minute in urma in care indragostitii zambesc cu gura pana la urechi.

Artistii au lasat deoparte concertele si filmarile si au ales sa se relaxeze departe de Capitala, intr-un peisaj de vis, la munte, undeva langa Brasov. Langa imaginea in care viitoarea mamica isi tine strans sotul in brate, Connect-R a scris doua cuvinte: “cu familia!”.

Instantaneul a strans – doar in cateva minute – peste 16.000 de aprecieri din partea fanilor. Nu putine au fost si mesajele frumoase stranse pe contul de socializare.

“Bravo voua! Toata lumea iubeste cuplul vostru”, “Sa va iubiti”, “O viata sa ramaneti asa”, “Sincer… va invidiez. Eu cred ca sunteti perfecti”, au fost doar cateva dintre miile de randuri scrise pe Facebook.

author avatar
Anca Murgoci