AcasăMONDENConnect-R, in culmea fericirii alaturi de sotia lui! “TREI copii!”

Connect-R, in culmea fericirii alaturi de sotia lui! “TREI copii!”

Cand credea ca dupa despartirea de Diana Georgescu nu va mai iubi prea curand, iata ca inevitabilul s-a intamplat. La mai bine de jumatate de an de la separarea de fosta iubita, Connect-R s-a casatorit si asteapta sa devina tatic de fetita.

Pana la marele eveniment, se relaxeaza alaturi de Misha la munte, la Sinaia. Chiar daca au plecat in vacanta, nu au uitat sa-si tina fanii aproape cu instantanee din scurta lor excursie. Joi seara, Connect-R le-a facut o surpriza admiratorilor care i-au accesat contul de socializare. Pentru ca nu sunt deloc putini la numar cei care spun ca artistii formeaza cuplul perfect, interpretul melodiei “Eu vara nu dorm” impartaseste zilnic, cu prietenii virtuali, momente dragute din viata de familie.

“TREI copii”, a scris cantaretul langa poza care a primit zeci de mii de like-uri si sute de mesaje din partea internautilor. “Iubiti-va mult. Respect!”, “Va sta foarte bine impreuna”, “Care-i al treilea?!”, “Sunteti perfecti… Va ador”, i-au scris admiratorii lui Connect-R.

author avatar
Anca Murgoci