AcasăMONDENConfirma? Ce spune Iulia Albu, despre impacarea cu fostul sot, Mihai!

Confirma? Ce spune Iulia Albu, despre impacarea cu fostul sot, Mihai!

Desi au petrecut sarbatorile impreuna, Iulia Albu nu s-a pronuntat inca in privinta reimpacarii cu fostul ei sot, designerul Mihai Albu, insa a promis ca va vorbi despre asta la momentul oportun.

Din fericire pentru fiica lor, Iulia si Mihai Albu au hotarat ca este pentru binele fetitei sa petreaca impreuna Sfintele Sarbatori de Paste.

„Pastele l-am petrecut cum este normal indiferent daca parintii sunt divortati. A fost foarte frumos. Relatia dintre parinti nu ar trebui sa afecteze relatia parintilor cu copilul. In primul rand noi suntem parinti si este importanta Micaela. Este normal ca dou oameni care au fost opt ani impreuna sa fie legati intr-un anumit fel. Nu pot sa confirm sau sa infirm ipoteza dar cu siguranta voi spune la momentul potrivit ceea ce e de spus”, a precizat Iulia Albu pentru Drept la Tinta.

Desi a declarat ca s-a simtit foarte bine de Paste, Iulia nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ca s-ar fi impacat cu fostul sot: „Lucrurile acestea sunt extrem de persoanle, in momentul in care voi avea ceva de publicat o voi face. A fost foarte frumos de sarbatori si in general ador sa-mi petrec sarbatorile cu toata familia, cu parintii si cu rudele mele. Este unul dintre putinele momente in care ne putem aduna toti la masa”.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache