AcasăMONDENClipe de cosmar pentru Daniela Gyorfi! Artista a lesinat in pragul bisericii

Clipe de cosmar pentru Daniela Gyorfi! Artista a lesinat in pragul bisericii

Daniela Gyorfi a trecut prin momente de cosmar sambata, la Dragasani, cand a participat la un botez si a lesinat in pragul bisericii.

Ajunsa la botez direct de la un concert sustinut la Targu Mures, Daniela a jucat rolul de nasa alaturi de iubitul ei, George Tal. Artista a tinut-o pe micuta Sofia Maria in brate, la biserica, si, conform wowbiz.ro, nimic nu anticipa ce avea sa se petreaca.

Totusi, din cauza oboselii acumulate si a emotiilor date de ultimele evenimente din viata ei, Daniela Gyorfi a cedat fizic. Dupa ce preotul din Dragasani a tinut o cuvantare in amintirea mamei Danielei Gyorfi, iar micuta Sofia Maria a inceput sa planga in momentul in care este bagata in cristelnita, artista a decis sa iasa din biserica pentru o gura de aer, dar a lesinat in pragul lacasului sfant.

Transportata de urgenta la casa parintilor Sofiei, Daniela a avut nevoie de aproximativ un sfert de ora pentru a-si reveni, la fata locului facandu-si aparitia si un doctor. In cele din urma, petrecerea a continuat conform programului si Daniela a devenit, pentru a saptea oara, nasa de botez.

Surprinzator, sursa amintita precizeaza ca Daniela Gyorfi a fost, sambata, pentru prima data nasa de fetita, ea botezand, pana acum, sase baieti.

author avatar
Cristi Ionita