Cauta

Clienţii, dezamăgiţi de restaurantul lui Pescobar, din Cluj: „Icrele, ca la orice cutie luată din magazin cu 5 lei”

Pescobar a investit sume frumoase în noua sa locație din Cluj, iar câștigurile ar fi fost pe măsură încă de la început. În doar 4 zile de la deschiderea restaurantului, Paul Nicolau a încasat o sumă considerabilă, peste 190 000 de euro, s-a lăudat omul de afaceri în mediul online.

Totuşi, conform unor clienţi, mâncarea lasă de dorit.

Restaurantul lui Pescobar, desfiinţat de un client

Prețurile ar fi fost destul de mari, iar cantitatea unui preparat nu a fost aceiași precum în meniu, s-a plâns un client.

Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut!

Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare.

Câteva midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a expus un bărbat, conform romaniatv.net.

Pescobar zice că a băgat bani „grei”

Patronul de restaurant pretinde însă că locaţia din Cluj ar fi una exclusivistă.

Și pentru că eu sunt un om corect și răspund la orice întrebare care este pertinentă, haideți că răspund și la întrebarea ce încasări am făcut în weekendu-ul ăsta, pentru că am încasare corectă pentru noi, totul, normal, se bate în casă, și așa nu-i un secret pentru nimeni.

S-au făcut peste 900 000 de lei, asta înseamnă undeva 190 000 de euro în 4 zile, ceea ce este o performanță. Nu este o laudă, e o performanță pentru orice fel de restaurant și încununăm acest succes cu bucurie mare.

Să știți că ne-am chinuit mult de tot și am băgat o grămadă de bani în deschiderea acestei locații. Eu sunt venit aici cu 50-60 de persoane de la București, pe care îi țin cazați prin Cluj, prin hoteluri.

Deci, cheltuiala e în continuare extraordinar de mare și da, 191 000 de euro s-au făcut. Se poate face performanță mare în România atunci când ai un brand, au muncit pentru el și, repet, ai o rețetă extraordinar de bună de business.

Rețeta noastră este că avem cel mai bun raport calitate-cantitate-preț-locații din România, pe segmentul nostru de fructe de mare„, a spus Pescobar în mediul online.

Ultimele stiri

  • Planul de Guvernare și Aviația
  • Cât au ajuns să coste o felie de pizza și o merdenea în Eforie Nord/Cât au de scos din buzunar turiștii pentru a-și cumpăra un porumb fiert
  • UPDATE. Cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuț Costea, adus marți în România. A fost preluat din Turcia – VIDEO
  • Stare de urgență în Grecia, pe o insulă preferată de mii de români. Sute de pompieri luptă cu incendiile de vegetație – VIDEO
  • Parlamentul alege azi noii președinți ai celor două Camere. Grindeanu, propus de PSD la șefia Camerei Deputaților
  • Presa din Iran anunță începerea armistițiului cu Israelul
  • Scumpirea cărților: cum condamnă Guvernul România la ignoranță fiscalizată
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 24 iunie 2025 – Familia, partenerii și prietenii vă vor fi o companie plăcută
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version