Cauta

Clienţii, dezamăgiţi de restaurantul lui Pescobar, din Cluj: “Icrele, ca la orice cutie luată din magazin cu 5 lei”

Clienţii, dezamăgiţi de restaurantul lui Pescobar, din Cluj

Pescobar a investit sume frumoase în noua sa locație din Cluj, iar câștigurile ar fi fost pe măsură încă de la început. În doar 4 zile de la deschiderea restaurantului, Paul Nicolau a încasat o sumă considerabilă, peste 190 000 de euro, s-a lăudat omul de afaceri în mediul online.

Totuşi, conform unor clienţi, mâncarea lasă de dorit.

Restaurantul lui Pescobar, desfiinţat de un client

Prețurile ar fi fost destul de mari, iar cantitatea unui preparat nu a fost aceiași precum în meniu, s-a plâns un client.

Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut!

Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare.

Câteva midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a expus un bărbat, conform romaniatv.net.

Pescobar zice că a băgat bani “grei”

Patronul de restaurant pretinde însă că locaţia din Cluj ar fi una exclusivistă.

Și pentru că eu sunt un om corect și răspund la orice întrebare care este pertinentă, haideți că răspund și la întrebarea ce încasări am făcut în weekendu-ul ăsta, pentru că am încasare corectă pentru noi, totul, normal, se bate în casă, și așa nu-i un secret pentru nimeni.

S-au făcut peste 900 000 de lei, asta înseamnă undeva 190 000 de euro în 4 zile, ceea ce este o performanță. Nu este o laudă, e o performanță pentru orice fel de restaurant și încununăm acest succes cu bucurie mare.

Să știți că ne-am chinuit mult de tot și am băgat o grămadă de bani în deschiderea acestei locații. Eu sunt venit aici cu 50-60 de persoane de la București, pe care îi țin cazați prin Cluj, prin hoteluri.

Deci, cheltuiala e în continuare extraordinar de mare și da, 191 000 de euro s-au făcut. Se poate face performanță mare în România atunci când ai un brand, au muncit pentru el și, repet, ai o rețetă extraordinar de bună de business.

Rețeta noastră este că avem cel mai bun raport calitate-cantitate-preț-locații din România, pe segmentul nostru de fructe de mare“, a spus Pescobar în mediul online.

Ultimele stiri

  • Se modifică schimbarea! Mașinile pe benzină şi motorină mai primesc o şansă. Ce se întâmplă după 2035, dată de la care ar fi urmat să fie interzise
  • Aeroportul Otopeni primeşte tehnologie de ultimă oră. Cum vor fi analizate actele de identitate ale călătorilor pentru depistarea falsurilor
  • Ce eforturi fac ţările vecine pentru venituri cât mai mari pentru seniori, în timp de România le îngheață pensiile, din cauza deficitului bugetar
  • Un nou virus gripal face ravagii în România! Doar în ultimele zile s-au îmbolnăvit peste 3.000 de oameni. Ce recomandă medicii
  • Răsturnare de situaţie: procurorii au deschis un dosar de moarte suspectă în cazul Rodicăi Stănoiu! Iubitul cu 50 de ani mai tânăr a intrat în atenţia anchetatorilor
  • Atac sângeros la prestigioasa Universitate Brown din SUA. Studenți împușcați în timp ce dădeau examen: 10 victime
  • Horoscop 14 decembrie. Nativii sunt îndemnaţi să se împace cu adevăratele lor sentimente. Emoţia va domina în această perioadă
  • Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Recomandări pentru Sărbători!
  • O mare capitală din Europa oferă turiștilor mâncare gratuită, dar şi alte beneficii. Gazdele nu cer decât gesturi mărunte, prietenoase cu mediul
  • Fostul șef Romsilva, care s-a pensionat, obligat de Instanţă să dea o mică avere înapoi. Bonusul de “Adio!”, încasat necuvenit!
  • Exit mobile version