AcasăMONDENClienţii, dezamăgiţi de restaurantul lui Pescobar, din Cluj: "Icrele, ca la orice...

Clienţii, dezamăgiţi de restaurantul lui Pescobar, din Cluj: „Icrele, ca la orice cutie luată din magazin cu 5 lei”

Pescobar a investit sume frumoase în noua sa locație din Cluj, iar câștigurile ar fi fost pe măsură încă de la început. În doar 4 zile de la deschiderea restaurantului, Paul Nicolau a încasat o sumă considerabilă, peste 190 000 de euro, s-a lăudat omul de afaceri în mediul online.

Totuşi, conform unor clienţi, mâncarea lasă de dorit.

Restaurantul lui Pescobar, desfiinţat de un client

Prețurile ar fi fost destul de mari, iar cantitatea unui preparat nu a fost aceiași precum în meniu, s-a plâns un client.

Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut!

Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare.

Câteva midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a expus un bărbat, conform romaniatv.net.

Pescobar zice că a băgat bani „grei”

Patronul de restaurant pretinde însă că locaţia din Cluj ar fi una exclusivistă.

Și pentru că eu sunt un om corect și răspund la orice întrebare care este pertinentă, haideți că răspund și la întrebarea ce încasări am făcut în weekendu-ul ăsta, pentru că am încasare corectă pentru noi, totul, normal, se bate în casă, și așa nu-i un secret pentru nimeni.

S-au făcut peste 900 000 de lei, asta înseamnă undeva 190 000 de euro în 4 zile, ceea ce este o performanță. Nu este o laudă, e o performanță pentru orice fel de restaurant și încununăm acest succes cu bucurie mare.

Să știți că ne-am chinuit mult de tot și am băgat o grămadă de bani în deschiderea acestei locații. Eu sunt venit aici cu 50-60 de persoane de la București, pe care îi țin cazați prin Cluj, prin hoteluri.

Deci, cheltuiala e în continuare extraordinar de mare și da, 191 000 de euro s-au făcut. Se poate face performanță mare în România atunci când ai un brand, au muncit pentru el și, repet, ai o rețetă extraordinar de bună de business.

Rețeta noastră este că avem cel mai bun raport calitate-cantitate-preț-locații din România, pe segmentul nostru de fructe de mare„, a spus Pescobar în mediul online.

author avatar
Andrei Ștefan
551 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bine le face la snobii prosti de la Klooj. Sa le ia banii inzecit, nu ca acum.
    Dupa ce ai vazut in presa ca s-au gasit dinozauri in restaurantele jegoase ale lui Peshte bar, tu mai ai curaj sa intri acolo sa mananci? Trebuie sa fii cel putin prost.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri