AcasăMONDENCine va face Revelionul 2023 la Antena 1 după ce Dan Negru...

Cine va face Revelionul 2023 la Antena 1 după ce Dan Negru a plecat la Kanal D. „Duşmanii” au închiriat acelaşi local

RevelionCine va face Revelionul 2023 la Antena 1 după ce Dan Negru a plecat la Kanal D. "Duşmanii" au închiriat acelaşi local

„Cu cine faci Revelionul?” – „Cu Dan Negru”. O discuţie ce a circulat în ultimii 20 de ani în spaţiul public nu mai este de actualitate în acest sezon.

Prezentatorul TV a plecat de 1 an de zile la Kanal D, astfel că rolul de gazdă al Revelionului 2023 a rămas vacant.

Liviu Vârciu + Andrei Ștefănescu vs. nea Mărin

În marea seară de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani!

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze!

Ce invitaţi are Antena 1?

Postul familiei Voiculescu se poate lăuda cu o galerie de vedete în Noaptea dintre Ani, pentru petrecerea de Revelion 2023.

Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, Whats UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

author avatar
Andrei Ștefan