AcasăMONDENCine sunt cei patru noi concurenţi care au intrat în luptă la...

Cine sunt cei patru noi concurenţi care au intrat în luptă la Survivor Romania 2022. Care este vedeta „Faimoşilor” acum

marian-dragulescu-survivorCine sunt cei patru noi concurenţi care au intrat în luptă la Survivor Romania 2022. Care este vedeta "Faimoşilor" acum

Survivor Romania 2022 a venit, duminică seară, cu noi surprize. Patru concurenţi s-au alăturat show-ului, câte doi pentru fiecare echipă. Marian Drăgulescu a devenit vedeta ”Faimoșilor”.

Alături de el, a venit şi dansatoarea Natalia Duminică (32 de ani), originară din Republica Moldova.

Un IT-ist a mers în echipa ”Războinicilor”

De partea cealaltă, în tabăra ”Războinicilor” și-au făcut apariția Oana Ciocan (24 de ani), liber profesionist, și Doru Răduță (31 de ani), specialist în IT. Primul joc (de recompensă) cu noii concurenți la start a fost câștigat de ”Războinici”, care s-au delectat cu câte o porție de pui Shanghai.

Doru Răduță iubește sporturile extreme, a participat la mai multe curse moto și are un canal de Youtube, în timp ce Oana Ciocan este o tânără extrem de atractivă ce va impresiona cu siguranță.

Reamintim, „Faimoșii” au rămas deja fără patru oameni, Andreea Tonciu, Xonia, Roxana Ciuhulescu și Robert Niță fiind eliminați.

Astfel, aceștia au mare nevoie de întăriri. De mai mult timp s-a vehiculat faptul că Marian Drăgulescu va participa la Survivor, iar acum totul se confirmă.

author avatar
Andrei Ștefan