AcasăMONDENCine este şi cu ce se ocupă Daniel Piersic, fiul cel mic...

Cine este şi cu ce se ocupă Daniel Piersic, fiul cel mic al actorului Florin Piersic și al Annei Szeles

Cine este şi cu ce se ocupă Daniel Piersic, fiul cel mic al actorului Florin Piersic și al Annei Szeles

Dacă Florin Piersic jr este foarte bine cunoscut publicului din România, despre fiul cel mic al actorului Florin Piersic se ştiu foarte puţine.

Daniel Piersic are 47 de ani, iar mama lui este Anna Szeles.

Bărbatul locuieşte în Australia

Daniel Piersic este fiul pe care Florin Piersic l-a avut din căsnicia cu Anna Szeles, o actriță de origini maghiare alături de care a petrecut 10 ani din viață. Când părinții lui au divorțat, Daniel a rămas cu mama lui și s-a mutat definitiv în Budapesta, ca în cele din urmă, la vârsta adultă, să se mute în Viena.

Astăzi, Daniel Piersic locuiește în Austria, unde a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale, în prezent fiind angajat într-o corporație.

Daniel este tată a doi băieți. Mark Cristian se apropie de vârsta adolescenței, iar fratele său are în jur de 10 ani. Soția fiului cel mic al marelui actor este, de asemenea, actriță, fiind de origine maghiară.

A mers la Cluj, la tatăl lui

Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata.

Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit impact.ro.

Florin Piersic și Anna Szeles au format un cuplu timp de 10 ani. Ea a fost cea care i-a dăruit actorului al doilea fi, dar în 1985 a cerut divorțul și l-a obținut.

author avatar
Andrei Ștefan
4.038 afisari

6 COMENTARII

  1. Să completeze prietenul de la CurMoldova pentru acest mare mic si mai mic actor un jeg de actor care fara dirijor nu știa să citească replicile, un jeg!

    • Saracule, amaratule, câți ți-au spus că ești un idiot irecuperabil dar tu tâmpit n-ai înțeles nimic !

  2. „Bărbatul locuieşte în Australia”
    „Astăzi, Daniel Piersic locuiește în Austria”
    Hotaraste-te odata Andrei Serban, jurnalist cu diploma luata la Facultatea de Aragaze si Butelii Spiru Haret: ori Austria ori Australia, ca nu-s totuna berbecule!!!

  3. Florin Piersic junior este un regizor de teatru și film, scenarist, actor și scriitor român, fiul actorilor Tatiana Iekel și Florin Piersic. Wikipedia
    +tembel complexat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger