AcasăMONDENCine este bărbatul pe care l-a părăsit Iuliana Marciuc pentru Adrian Enache....

Cine este bărbatul pe care l-a părăsit Iuliana Marciuc pentru Adrian Enache. Cei doi au făcut nunta în America

Numele Iulianei Marciuc, una dintre cele mai longevive vedete ale postului național de televiziune, e cunoscut de telespectatorii de mai toate vârstele.

Cât privește latura vieții sale personale, nu mai e tocmai un secret faptul că vedeta TV are o relație de foarte mulți ani cu artistul Adrian Enache. Ce poate că știu mai puțini e faptul că, până să formeze un cuplu cu cunoscutul cântăreț, Iuliana Marciuc a fost – timp de 10 ani – măritată cu un om de afaceri din Buzău, Remus Posea.

Cei doi s-au căsătorit în 1992, în America. Au divorțat în 2002, după ce prezentatoarea și producătoarea TV s-a îndrăgostit de Adrian Enache. La rândul său, solistul era și el însurat în acea perioadă.

Iuliana Marciuc: „Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani”

Vedeta postului public de televiziune a vorbit, recent, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre fostul soț și despre relația lor din ultimii ani. Omul de afaceri cu care a fost căsătorită Marciuc a murit, în urmă cu doi ani, din câte a dezvăluit vedeta TV în emisiunea de la Kanal D. Totul, în contextul în care a fost întrebată dacă există prietenie după divorț.

„În cazul nostru, nu a existat de la început o prietenie, dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi s-a mai estompat, am început să putem vorbi, să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că înseamnă neapărat prietenie.

Înseamnă o afecțiune, nu are cum să nu rămână o afecțiune după ce ai trăit atâția ani cu un om în casă, înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

 

author avatar
Andrei Coman
795 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri