AcasăMONDENCine este Andra Petrescu, noua prezentatoare a Observatorului de la Antena 1

Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare a Observatorului de la Antena 1

andra petrescuCine este Andra Petrescu, noua prezentatoare a Observatorului de la Antena 1

Andra Petrescu este noua prezentatoare de ştiri de la Antena 1. Ea va prezenta Observatorul de la ora 12.00, alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru.

Modificarea a venit după ce Olivia Păunescu a plecat la Observatorul de la ora 17.00.

Cine este Andra Petrescu?

Andra Petrescu este jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă, pornind de la rolul de asistent de montaj în presa locală, până la cel de reporter pe domeniul politic în cadrul unei televiziuni de știri și prezentator TV la Postul Public.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect valoros! Este o provocare pentru mine, fiind un format diferit față de ceea ce am făcut până acum, și tot ce îmi doresc este ca, împreună cu colegii mei, să ajungem la sufletele oamenilor cu energie bună și cu informații utile”, a transmis ea înainte de debutul la Antena 1.

Pe Andra o cunosc de 10 ani și, pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit, este si o femeie cu un simț al umorului extrem de dezvoltat și cu un farmec aparte.

Nu numai că o primim cu brațele deschise, dar suntem și bucuroși că ne ajută sa menținem consolidat trio-ul conceput alături de Olivia, căreia îi dorim mult succes în proiectul Observator 17”, a completat Valentin Butnaru, prezentator de ştiri şi el, tot la Antena 1.

author avatar
Andrei Ștefan
1.438 afisari

3 COMENTARII

  1. Cunoasteti voi situl Ziare.com ? UN SITE DE FALSI JURNALISTI SI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA , COPISTI SI PLAGIATORI PROFESIONISTI
    Ziare.com INSULTA SI TERORIZEAZA CITITORII CARE-SI PUBLICA PRIN COMENTARII CRITICILE LA ADRESA ANALFABETILOR FALSI JURNALISTI DE PE Ziare.com

  2. e viitoarea preshedinta a guberniei sau a euro-regiunii noastre,
    depinde cum se termina treaba zilele astea….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger