AcasăMONDENCine e vedeta care i-a luat locul Adelei Popescu la „Vorbeşte Lumea”....

Cine e vedeta care i-a luat locul Adelei Popescu la „Vorbeşte Lumea”. A apărut astăzi, în direct, alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel

vorbeste lumeaCine e vedeta care i-a luat locul Adelei Popescu la „Vorbeşte Lumea”. A apărut astăzi, în direct, alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel

Emisiunea „Vorbește Lumea” are din nou parte de schimbări. Lili Sandu i-a luat acum locul Adelei Popescu în noul sezon și va prezenta alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel.

De altfel, vedeta nu se află pentru prima dată la cârma emisiunii de pe Pro TV, ea mai fiind invitată să o înlocuiască pe Adela Popescu.

Adela Popescu a plecat să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După ce Adela Popescu a acceptat provocarea noului sezon din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au rămas fără o prezență feminină pe micul ecran.

Pe durata verii, le-a ținut locul Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda. Dar iată că în grila de toamnă ei revin în rolul de prezentatori ai emisiunii „Vorbește lumea”, de data aceasta alături de frumoasa Lili Sandu.

Lili Sandu, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”

Vedeta a pășit astăzi încrezătoare în platoul de la „Vorbește lumea”. Cu zâmbetul pe buze și-a salutat colegii, care au și îmbrățișat-o și i-au urat bun venit.

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator al unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. «Vorbește lumea» este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”, a spus ea.

author avatar
Andreea Vlad