AcasăMONDENCine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay. Reacția cântărețului: „Maneaua este...

Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay. Reacția cântărețului: „Maneaua este rău famată doar din cauza…” – VIDEO

sursa foto: captură video TikTok/Babasha

După ce a urcat pe scenă, miercuri seară, la concertul susținut de faimoasa trupă Coldplay, pe Arena Națională, iar o parte a publicului l-a huiduit, tânărul cântăreț de manele Babasha a reacționat.

De câteva ore, se vorbește constant în mediul online despre fluierăturile și huiduielile venite din partea unei părți a publicului prezent la concertul de pe Arena Națională, după ce tânărul Babasha – care a urcat pe scenă alături de celebrii artiști britanici – a început să cânte.

Babasha, cum a ajuns să fie cunoscut pe numele de scenă tânărul de 22 de ani, a postat un clip pe Tik Tok, în care a comentat pe marginea situației apărute la concertul de miercuri seară.

@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A

Babasha: Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate

„Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a declarat cântărețul.

Babasha le-a mulțumit, totodată, celor care i-au luat apărarea. Și a mărturisit că se aștepta să apară păreri împărțite, ca urmare a prezenței sale pe scenă, la acest concert, dar că nu se aștepta „să fie chiar atât de rău”. „Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine.

Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima”, a mai spus Babasha.

„Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine”

„Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc și zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat.

Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc. Mulțumesc tuturor și de huiduieli, și de orice reacție posibilă”, a mai spus acesta.

Cine e Babasha

Cântărețul de manele care a urcat pe scenă miercuri seară, la concertul trupei Coldplay, e originar din Bacău.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, provine dintr-o familie de cântăreți. Mama lui este manelista Carmen de la Roma, iar tatăl său este tot artist, potrivit click.ro.

Pe YouTube, Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de peste 60.000 de urmăritori. Pe contul de YouTube, Babasha are publicate 16 videoclipuri.

Melodia pe care a interpretat-o cântărețul de manele Babasha la concertul Coldplay se numește „Păi Naa”, piesa care l-a poziționat pe locul 1, în trending, pe Youtube. Melodia are peste 6 milioane de vizualizări.

Nu e singura lui piesă de succes pe YouTube, el a lansat și „Baklava”, care are peste 5,5 milioane de audiții, potrivit libertatea.ro. Având în vedere cifrele lui de pe YouTube, Babasha a fost contactat de reprezentanții Coldplay și așa a ajuns să cânte pe Arena Națională, alături de Chris Martin, notează aceeași sursă.

author avatar
Andrei Coman